Vi vill vara ”det naturliga förstahandsvalet” för våra kunder.

Mron Sales & Solutions AB med svenskt ägarskap, är exklusiv distributör av varumärkena Nordenolje och Scantech. Vårt huvudkontor ligger i Billdal strax söder om Göteborg.

Hos oss möter du engagerade medarbetare med lång erfarenhet av att hitta optimala lösningar som förenklar och förbättrar för dig som kund, också när det gäller de mest krävande uppgifterna inom underhåll, reparation, drift, rengöring och hygien.

Vi levererar högeffektiva kvalitetsprodukter och värdeskapande lösningar till dig som kund. Det har vi varit kända för i snart 30 år!

Det är inte bara vår mångåriga erfarenhet som säkerställer vår kompetensnivå, vi är också en del av något större tack vare vårt strategiska samarbete med det globala företaget ITW.
Genom ITW har vi tillgång till kunskap och produktutveckling via internationella företag som ger oss en global insikt i vad som händer på marknaden.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig som kund.

Hur kan vi hjälpa?

Vill du veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig? Tveka inte att höra av dig till oss. Fyll i kontaktformuläret nedan eller varför inte lyfta luren.


    Stäng