Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy gäller all personlig information som vi samlar in på mron.se Mron Sales & Solutions behandling av personuppgifter kommer att överensstämma med EU: s integritetspolitik – GDPR (Allmänna dataskyddsbestämmelserna). Genom ditt besök på vår hemsida kan vi samla in personuppgifter – till exempel namn, e-postadress, telefonnummer, land, om du anger denna typ av information på vårt kontaktformulär. Vi ber inte om känslig personlig information.

Vårt websystem loggar automatiskt information om t.ex. din enhet, operativsystem, webbläsartyp, domän, enhetens ID, IP-adress, språk, land och tidszon. Dessutom kan webbplatsen som har lett dig till vår hemsida ha blivit loggad. Vi använder Google Analytics för att analysera användningen av vår webbplats. Google Analytics använder cookies och den här informationen är lagrad hos denna tjänsteleverantör. På så sätt kan vi utvärdera användningen av vår hemsida och få fram statistik. På vår hemsida hittar du länkar till andra webbplatser för att få ytterligare information. Dessa webbplatser ansvarar för sin egen integritetspolicy och är därför inte vårt ansvar. Vi rekommenderar att du läser integritetspolicyn på dessa webbplatser.

Vi lagrar dina personuppgifter på ett säkert och konfidentiellt sätt, och dessa säkras genom implementerade säkerhetsåtgärder som regelbundet granskas och uppdateras. När syftet med att registrera dina personuppgifter inte längre är relevant kommer vi att radera dina personuppgifter. Du har rätt att se vilka uppgifter vi har registrerat om dig och hur vi behandlar dem. Om du tror att de uppgifter vi har registrerat är felaktiga, har du rätt att få Mron Sales & Solution att ändra/ta bort dessa uppgifter. Du kan när som helst motsätta dig mot hur vi behandlar dina personuppgifter. Dessutom kan du begränsa vår användning av dina personuppgifter när som helst. Du kan när som helst få tillbaka de personuppgifter som Mron Sales & Solution har registrerat i elektronisk form. Genom att kontakta oss kan du utnyttja dina rättigheter. Mron Sales & Solutions svarar dig så snabbt som möjligt och som mest en månad efter att vi har fått din förfrågan. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss.

Mron Sales & Solutions svarar dig så snabbt som möjligt och som mest en månad efter att vi har fått din förfrågan. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss.

info@mron.se


Stäng