MRON Sales & Solutions AB är ett innovativt, modernt och nytänkande företag som levererar högeffektiva kemitekniska kvalitetsprodukter och värdeskapande lösningar. Det har vi varit kända för i snart 30 år! Vårt noga utvalda sortiment har även produkter relaterade till underhåll, reparation och drift. Våra kunder finns i hela Sverige och Finland.
Verksamheten ingick tidigare i Nordenolje AB. Sedan 1:a februari 2021 är vi ett eget bolag och exklusiv distributör för varumärkena Nordenolje och Scantech i Sverige och Finland. I vårt sortiment finns även produkter under eget varumärke. Vi är också en del av något större, tack vare vårt strategiska samarbete med det globala företaget ITW. Genom ITW har vi tillgång till kunskap och produktutveckling via internationella företag, som ger oss en global insikt i vad som händer på marknaden. Mron Sales & Solutions AB är svenskägt med huvudsäte i Billdal strax söder om Göteborg.

LEDIGA TJÄNSTER

VI SÖKER

FÖRSÄLJNINGSAGENT / FRILANS

Distrikt: Norrland, Östergötland, Göteborg, Hälsingland och Dalarna
VI SÖKER

UTESÄLJARE

Distrikt: Närke & Västmanland

Vi söker en ersättare till vår säljare som går i pension efter 25 år i bolaget. Ett upparbetat distrikt med stor utvecklingspotential. Är du den vi söker?

VI SÖKER

UTESÄLJARE

Distrikt: Stockholm

Gillar du frihet under ansvar och vill ta över ett upparbetat distrikt med stor utvecklingspotential? 


Stäng